Jag står fortfarande kvar när det gäller förra rubriken fa……

Ja jag brukar inte använda f ordet😉men nu känner jag för det😉. Mkb håller fortfarande på och borrar från kvart över sju på morgonen. Blev helt tokig idag ha ha. Halvåtta ringde jag husvärden och undrar hur länge det tänker hålla på.På grund av borrningen och hamrande så sov jag endast en och halvtimme i natt. Har svåra sömnstörningar. Det brukar hjälpa att få lite sovmorgon.Husvärden sa minst två veckor till. Det var nästan så att jag började att gråta. Ljudet är fruktansvärt och de håller på hela dagen fram till fyra. Jag fick dessutom reda på att det skall bli lägenheter i lokalen. Problemet att man hör allt som de säger i lokalen även musiken som  strålar ut på deras radio. Ja ja vi får väll se hur det blir sen med se nya grannarna.

Jag har en mycket kär väninna som är duktig på att förhandla. Försöker lära mig av henne. Så minsann så krävde eller snarare frågade jag snällt😉om jag kunde få någon slags kompensation för mitt lidande. Jag sa att jag bor mitt i byggarbetsplats😉.Vilket är sant.Var ute idag då ser jag en utav gubbarna som håller på med renoveringen. Och gissa vad han hade tjocka hörselskydd på sig. Jo jag tackar jag.

Husvärlden skall kolla upp det iallafall med kompensation.Det är det minsta ärligt man kan förvänta sig.Nu misstänker jag dock att även andra grannar har klagat också.För att det gick så lätt när jag frågade.

Ja nu har jag klagat av mig för idag😉.Bra med en blogg ibland man får ju nästan skriva vad som helst😉 och lätta sitt hjärta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s