IS har tagit muslimer som gisslan

Jag blir helt tårögd när jag läser om och ser all media om terrordåden i Frankrike. Det känns så förfärligt med all denna ondska som människor(? Odjur är ett för snällt ord då djur är de finaste skapelser som finns rena goda) är kapabla till.Att döda oskyldiga människor och rättfärdiga det med ”islam”.De smutsar ner vår religion på det värsta sätt man kan tänka sig.

Med bombbälten svärd gevär,tortyr våldtäkter sexslavar(muslimska kvinnor och muslimska barn kristna kvinnor och deras barn mm) så vidare.Halshuggningar de sprättar upp shiamuslimska ja kristna kvinnor(då shiamuslimska personer räknas som de värsta avfällingar för dessa blodsugande terrorister)gravida kvinnor och drar ut fostret och kastar det på marken fortfarande med navelsträngen kvar mellan mamman och barnet.Föreställ er mammans skräck och smärta.De skövlar och tjuvar där de drar fram med de hemskaste svarta flaggor man kan tänka sig.De är det värsta avskum som beträder vår jord.Aldrig någonsin hade jag trott att sådan ondska i vår moderna tid skulle komma.

Och så tror de att de är ”muslimer” nej de är islamister terrorister som använder sig utav en religion som är det fredligaste man kan tänka sig. Islam säger att döda en människa är som att döda hela mänskligheten.Så hårt räknas det att döda en oskyldig människa i islam.

De  har tjuvat vår religion islam. De har tagit oss muslimer som gisslan.Tagit vår religion och använder det i en smutsig krigsföring.Tar muslimernas heder och stolthet.Andra människor som inte är muslimer får en snedvriden bild av islam.Jag vet inte exakt hur många Is soldater som finns men runt omkring 100 000 kanske.Och det finns över en och en halv miljard muslimer på denna jord.Förstår ni skillnaden.Hade muslimer varit onda och blodtörstiga hade de lätt kunnat ta över denna jord.Men muslimer är ett fredligt folk.Islam är en fredlig religion. Tror någon att Allah har skapat människor för att de sedan skall slakta varandra.Inte respektera varandra. Självklart i krig så måste ett land få försvara sig mot angripare det får muslimer också göra.Men aldrig någonsin starta ett krig.Till och med finns det regler för hur bra man måste behandla krigsfångar.

Is som kallar sig för islamska staten?Hur kan det ens vara tillåtet att kunna kalla dem för det. Varför upprätthåller media denna bild. Förstår de inte att de skadar och sårar muslimer varje gång de kallar Is för islamska staten.Vadå islamska staten???De Is får ju precis som de vill. De är ingen islamisk stat de är en terrorstat.Och bör kallas för vad de är och inget annat.

Det är klart att människor blir rädda från islam och muslimer.Även jag som muslim blir rädd.Men vi människor måste kunna skilja på rätt och fel.Vi måste kunna skilja på en faktiskt religion och vad människor gör i dess namn. Det finns ingen världsreligion som tillåter ondska.

Det är fruktansvärt det som hänt i Paris. Jag har följt media med tårar i ögonen. När någonting händer så nära oss så känns det så hemskt. Man känner sig mer hotad och rädd och arg och ledsen.

Men en sak får vi inte glömma.Att de allra flesta dödsoffer som Is står ansvarig för är mord på muslimer.De har dödat tusentals muslimer.De går in i moskéer och andra heliga platser med bombälten och spränger dig själva och dödar hundratals muslimer.Vilken muslim dödar sin andra broder???Vi är alla offer för denna sekt terrorstat.Alla våra liv är värda lika mycket. Tillsammans måste vi stå upp och bekämpa emot dem.Det kan vi och ska göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s