Trädets hemligheter susar i vinden

Tänk att en bänk under ett stort träd kan betyda så mycket.Så många skiftningar och årstider i livet som jag suttit under just det trädet. Så många tankar som jag delat i vinden bland trädets grenar. I ensamhet sorg och glädje har jag suttit där.En cola termos med te vänner i all sin enkelhet. Jag har nog alltid tänkt att det varit bänken platsen som sådan som dragit mig dit. Men nu förstår jag att det är det där gamla trädet som säkert är minst hundra år gammalt som har varit dragningskraften.Den har fyllt min själ med frid.Att vara ett med naturen precis så har det känts. Som den stora dragningskraften havet också har på mig.Ja det låter kanske lite knäppt. Men jag tror att många som gillar naturen förstår vad jag menar.

Jag läste att växter kan kommunicera med varandra(min väninna trodde inte riktigt på mig;)tills hon googlade;)).Det sägs att människor knyter band med deras plantor blommor. De pratar med växterna.Då trivs växterna bättre och frodas.Det är kanske det som kallas för gröna fingrar.

Ikväll gick jag förbi trädet. Jag bor inte där längre. Jag bara stannande i mörkret och tittade mot platsen. Ville gå och sätta mig en stund på bänken. Men det var för mörkt. Men jag tog ett foto. Det syns inte så bra. Men man ser några bänkar och ett jättestort träd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s