Julafton firades med närmaste familjen

Min älskade familj.Vi har ätit massor av god julmat.Öppnat julklappar spelat spel eller rättare sagt mina barn jag avstod;) något slags godisspel med kräk och snorsmak?tydligen ha ha.

Den ena sonen var tomte till barnbarnets glädje.Han vet att tomten inte finns(det listade han ut förra året när han såg sin morbrors strumpor).Men ändå kan han inte riktigt vara säker.Är man fem så är det inte så lätt att skilja på verklighet och fantasi.

Vi lekte en julklappslek med tärningar. Jag hade sikte på ett paket som jag ville ha;)(visste att det hade något med hälsa att göra).Så när jag fick paketet så var det ingen som tog det av mig;).Till och med min fina svärdotter ha ha. Jag sa till henne men ta det(men av respekt till svärmor;))så fick jag behålla det. Det var ett fotbad:)precis vad jag behövde.

När man har någonting väldigt dyrbart så är man så rädd om det. Kärleken är det dyrbaraste av allt.Och att ta till vara den här och nu.Och att vara rädda om varandra.

Och jag har så omtänksamma barn<3.Fast vi inte skull ge varandra något)så fick jag en röd julklänning:) jättefin. Och så fick jag fyra biobiljetter och ett tepaket av barnbarnet<3:).

Så här såg juldukningen ut.Blev nöjd precis som jag hade tänkt mig:).Och barnen uppskattade det väldigt mycket också.Så roligt att få göra de glada med en enkel dukning. Nu får jag fundera ut någon fin dukning till eid också(även om det är ett bra tag kvar;)).

Önskar er alla en riktigt god jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s