2 kommentarer

 1. Salam aleikum dyrbara syster i islam. Det var väldigt länge sedan jag kommenterade. Tycker verkligen om att läsa din blogg blir så glad när jag kommer in till din blogg!
  Jag har några frågor du behöver absolut inte besvara de om du absolut inte vill men är väldigt nyfiken bara hur gammal var du när du konvertera till isalm? Och hur reagera din familj och omgivningen? Alltid intressant att läsa om andra konvertiter😍

  En annan sak som jag vill berätta för dig syster absolut inget påhopp utan det är inte alltid lätt att veta innehållet i de man köper men ville bara tala om att mjukosten bonjur har gris gelatin i. Blev själv jätte besviken när min närmsta vän berättade det som hade ringt till bonjurs kontor och frågat villen gelatin de använder så var svaret gris =(….

  In sha Allah så får du en fin vecka ialf önskar mamaJ

 2. Så roligt att du tittar in på min blogg mamaj:).Och tack så mycket för tipset med osten.
  Jag var sexton år när jag konverterade till islam har varit muslim i 34 år nu.Islam var väldigt ovanlig i Sverige på 80 talet. Så man möttes av en ännu större bristande förståelse för ens livsval ute i samhället.När det gäller familjen så har det varit en process genom åren.Och allt fungerar bra idag.
  Vill skriva mera men min hjärna är lite trög idag;).Får inte ihop någon text trots lite försök.Är lite förkyld.Men skall försöka att svara dig en annan dag.
  Tack så mycket för din kommentar:).Extra roligt förstås från en syster i islam:).
  Mvh annokas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s