Bipolär inredning

Är lite sugen att ta in en ny färg i vardagsrummet.Som det är nu så går temat i vitt och grått med lite färg av kamel i några kuddar och ljuslyktor. De är fina men känns lite mera som en vinterfärg.

Min yngsta dotter ha ha ifrågasatte min vårinspiriation häromdagen. ”Men vadå vår det är fullt med snö på gården”mår du bra alltid frågan om det bipolära. Hur skall man veta.Vanlig frisk inspiration när man gör saker. Eller saker som kanske kan leda till att bli för mycket i engagemang(och dåliga konsekvenser).Jag har inget svar själv på frågan. Men allt känns stabilt och inspirerande och jag tror att jag gränsar inom det normala för tillfälligt.Helt enkelt vårkänslor som vaknat lite för tidigt;).

Hm är min favorit just nu. Deras prydnadssaker och kuddar är så fina.Det svåra är bara att välja färgtema(vill att det skall passa det gråa som jag redan har)Ska det vara grönt eller gammalrosa. Eller skall jag ha kuddar typ i naturmaterial och i zebramotiv.Vilken känsla vill jag uppnå i rummet. Lugnt harmoniskt eller romantiskt eller lite livligare.

Jag tror faktiskt att jag får klä på mig och ta en liten inspiriationsrunda på stan.Och då främst en runda in till hm home.Passar bra som en lagom söndagspromenad också.

Här är lite rosa inspiriation från hm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s