Fångar dagen

Försöker att verkligen fånga det lilla i livet. Små stunder här och där.Jag har lätt för att njuta av det enkla. I självaste verket är det det stora för mig.Naturen fyller mig alltid med ro.Om jag inte har gått ut så saknar jag verkligen det. Jag behöver höra vinden susa, solen lysa, regnet smattra. Jag behöver sitta och tanka energi utomhus.

Häromdagen så väntade jag på tai chi träning i kungsparken. Jag var lite tidig så jag satte mig ner på en bänk och bara kände in all fridfullhet.

Jag filmade dessa två snuttar.

Jag prasslade med en påse och från ingenstans blev jag omringad av dessa fina filurer. De trodde nog att jag hade mat med mig. De gick ganska snabbt när de såg att det inte fanns något att hämta.Tänker alltid på det som står i koranen.Att Allah inte har skapat något liv som inte har ett eget samhälle. Varje art på jorden har sitt speciella samhälle med deras natur regler för just dem tex fåglarna.Och att varje samhälle( ja alla växter också) består av hon och han kön.Ja så mycket vackert och fantastiskt att läsa om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s