Väckt av en koltrast bokstavligen…. inomhus

Vaknade kl fem på morgonen av att prydnadssaker flög i golvet.Tittar upp från sängen och ser katten greppa tag i något stort svart.Blev jätterädd och trodde först att det var en fladdermus.Men ser sen att det är en fågel. Känner mig helt skrämd.Är rädd för fåglar om de kommer för nära. Jag fick börja med att fånga in min katt som var eld och lågor och vars jaktinstinkt inte gick att stoppa. Fågeln blev lite skadad. Kunde först inte se hur mycket. Jag var rädd😂😉😳fågeln var rädd ha ha. Till slut efter mycket om och men så fick jag upp fönstret. Och då flög fågeln i väg. Så det verkar som att den kunde flyga bra iallafall.

Fågeln var svart och ganska stor med en lång gul näbb. En koltrast enligt bilder som jag kollade upp. Hur kom den in???Helt sjukt har bara fönstret öppet lite grand på glänt. Den måste ha trängt sig in genom fönsterspringan.

Snacka om att vakna upp. Blev faktiskt lite skärrad. Inte varje dag man får besök av Sveriges nationalfågel i sitt sovrum;).

Här sitter den i mitt fönster på prydnadssaken medan jag försöker att få ut den.

Kan inte låta bli och undra om det var något slags omen skrockfull som jag är😂🤲ins cher( något bra). Enligt tolkning har koltrasten något med döden att göra. Men även kan det betyda tur och lycka. Jag hoppas på det sistnämnda👍😄.Slumpmässigt också förstås en liten fågel på besök😉bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s