Klädstil indiska

Med jämna mellanrum så brukar jag vilja prova på lite ny klädstil. Inte drastiskt ny jämfört med den stil som jag redan har.Utan lite nya olika modeller tex från snävare byxor till vida byxor.Och olika färger och mönster på kläderna.

Igår så fyndade jag en kjol på indiska (halvarea priset:))en röd och vit kjol. Jag brukar inte ha rött så ofta. Jag hittade även en fin röd stickad top på Cubus som passar perfekt till kjolen.Det blev en helt ny klädstil jämfört med vad jag brukar ha.Kände mig trendig på något sätt när jag bar kläderna igår. Lite bohemstil kanske inte supersnyggt men coolt;) enligt mig då;).Att vara en 50 årig kvinna är coolt också;).Därför att ingen förväntar att man skall se något bättre ut. Och det gör att det finns lite spelutrymme att vara lite ”tant” om man så vill;).Man kan i princip klä sig som man vill. Ingen tycker att det är konstigt. De kanske inte direkt beundrar stilen;)men men smaken är som baken;). Mina älskade döttrar får ofta vara mitt smakråd. Och hittills så gillar de min nya stil. Då vet man att man inte tappat greppet helt,speciellt när döttrarna själva säger att de kan tänka sig att köpa detsamma;).Det allra viktigaste är att man skall trivas i sin klädstil.För mig är comfort väldigt viktigt. Kläderna måste vara sköna att bära samt fina. Jag skulle aldrig kunna gå omkring med en urtvättad T-shirt inte ens för mig själv hemma.

De två affärer som jag gillar mest nu är Lindex och indiska. Samt Bonaparte på nätet( de är bara så jag men tyvärr lite dyra).

Och här är tröjan från Cubus:).

Kjolen( bild kommer) kostade 99kr och tröjan 74kr. Riktigt bra fynd👍😊.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s