Malmö en galen stad vildsvin you name it

Ja vad händer ha ha började läsa kvällsposten där det stod att ett vildsvin var löst i någon stad. Och när jag läste vidare så stod det att det var i Malmö. Ha ha naturligtvis var annars. Hade varit vild jakt i natt men vildsvinet flydde in till Pildammsparken och ligger förmodligen och gömmer sig i någon buske(stackars). Redan sedan tidigare finns där en boaorm(lider av stor ormfobi). Vilket gör att en promenad runt parken känns en aning olustigt.Ha ha ett vildsvin gör inte saken  bättre;).

Malmö vad händer liksom alltid en galen stad;).Igår på bussen som för övrigt var överfullt med folk(vilket Malmö stad verkar ha missat för övrigt Malmö har en kraftigt växande befolkning vi behöver flera bussar)Sitter en man med rullator en förmodligen alkolist och håller hov för hela  bussen. Det var många som hade svårt att hålla sig för skratt. Han pratade bara en massa galenskap.Men det är liksom hela grejen malmö i ett nötskal.

En salig blandning av olika människor från hela världen. Faktum är att med tanke på vilken mix av folk så är det fantastiskt att Malmö kan vara så sammanhållen ändå.

Man har inte tråkigt här iallafall. Åtminstone inte om man har fullt med humor som jag harimageEtt vildsvin tog sig in i centrala Malmö sent på tisdagskvällen.

Den har jagats under natten av skyddsjägare som kallades in av polisen.
Fem polispatruller har funnits på plats vid Pildammsparken.
– Djuret kommer troligen att skjutas om vi hittar det. Annars finns risk att allmänheten kan komma till skada, säger Magnus Lefèvre, vakthavande befäl vid polisregion syd.
På onsdagsmorgonen har polisen fortfarande inte hittat vildsvinet och insatsen är avbruten.

Älskar Malmö❤️

källa:kvällsposten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s