Summering år 2017

Det här året finns det verkligen mycket att säga om. Så mycket som har hänt.Året började bra. Jag fick en ny lägenhet mitt i innerstaden:).Det kändes jättebra.Att få chansen att få börja på någonting nytt. Och någonting nytt hände verkligen.Allt snurrade på med lite stress innan den gamla lägenheten kunde lämnas över plus lite andra saker.Men som bipolär så är stress No No negativt som positivt spelar ingen roll. Detta utlöste ett skov (väldigt typiskt att en flytt kan göra det).Jag snurrade på tills jag behövde hjälp. Mitt i detta tog min älskade dotter studententen(min minsting<3).En fest till henne som hela älskade familjer och vänner gjorde möjlig<3.Studenten blev väldigt lyckad. Så tacksam:)<3.

Efter några dagar efter studenten så blev jag svårt sjuk och hamnade på sjukhus.Fick blodförgiftning och var nära döden. Läkaren sa att hade jag varit äldre så hade jag inte klarat mig.

Jag kom ut efter detta. Rejält tilltufsad på alla sätt och vis. Sommaren var tuff och fullt av inre ensamhet.Men inte något som man ville belasta andra med.

Och sedan….

(Och här hände det lite tråkiga saker med någon som påverkade mig djupt. Tog bort det ur texten då det får vara ett avskrivet kapitel i mitt liv).

Nej som ni kanske förstår var år 2017 ett tufft år. Men massor av glädje mellan varven också. Och så mycket kärlek runt omkring mig också. Jag vet att jag är lyckligt lottat på så många olika sätt.Så tacksam. Nu gäller det att försöka laga hålen inuti.Jag vet inte hur år 2018 kommer att se ut. Vågar inte ens på en gissning(inte efter det här året;))Men en dag i taget fokusera på det fina som är här och nu.Och jag hoppas och ber att mina älskade runt omkring mig skall få ett jättefint år.Alla är så dyrbara. Allah skydda dem.

Och till mina kära bloggläsare jag önskar er ett riktigt gott nytt år. Ett nytt år är ändå magiskt:).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s